Marian Danstrup

Marian Danstrup   SEXOLOGSAMTALER FOR SINGLER OG PAR

 

Emner jeg bl.a. arbejder med er:

-Utroskab

-Jalousi

-Dårligt selvværd

-Kommunikation i parforholdet

-Udfordringer omkring Dating og singleliv (herunder hjælp til datingprofiler)

-Afklaring af livsværdier

-Forskellen på mænd og kvinder

-Manglende lyst

-Seksuelle overgreb i barndommen

 

Arbejdsmetode:

Jeg tilbyder tryg og nærværende samtale, hvor vi sammen får sat ord på det, som kan være rigtig svært at tale om. Du bliver som menneske altid følelsesmæssigt udfordret i dine relationer. Det gælder både i samlivet og sexlivet med en partner, eller gennem de forskellige potentielle partnere du møder, som single. Hvordan du reagerer, afhænger af den historie du har med dig fra barndommen og de erfaringer du i øvrigt har med dig. Du får sammen med mig indsigt og forståelse for hvorfor du reagerer som du gør og det er første skridt mod at ændre et negativt mønster. Med indsigt i psykologiske processer, anvender jeg flere terapeutiske redskaber, og tager altid udgangspunkt i dine resurser og behov. Du får redskaber med dig hjem, som du allerede kan anvende efter første samtale. Tonen er jordnær, professionel, omsorgsfuld med plads til humor. Jeg er selv mønsterbryder og har stor erfaring med både dating og parforhold og jeg ved at kærligheden kræver mod og løbende er en udfordring for os alle.

Jeg modtager supervision, har stor klient erfaring og deltager løbende i kurser og workshops for at videreuddanne mig. Jeg har tavshedspligt og lægger vægt på tryghed og tillid i samarbejdet med dig. Jeg er medlem af Dansk Sexologforening.

Jeg tilbyder desuden: Samtalegrupper, workshops og foredrag. Se i kalenderen her på siden.

 

Tidsbestilling og info tlf: 20 33 35 84

Email: mariandanstrup@gmail.com

Personlig rådgivning om kærlighed, dating, sex og parforhold.
v/Certificeret Coach og Sexolog
www.sexologmariandanstrup.dk
www.kysigen.dk

  • Facebook