Sofia V. Laurèl Poulsenp1ny200

- MentalStart, som er uddannet Ergoterapeut, Hypnoterapeut, Master i Palmtherapy og certificeret Subliminalterapeut/YTerapeut.
Jeg er har en stor livs erfaring samt en bred viden i sygdomslæren, da jeg tidligere både har arbejdet på sygehuset og i kommunen med fysiske og psykiske problemstillinger.

Jeg har både levet i Tyskland og i Danmark, hvilket har været med til at jeg er et åben og fordomsfrit menneske, med stor livserfaring og indsigt i kulturelle forskelle. Jeg er lyttende og forstående overfor fysiske, psykiske og sociale udfordringer, som vi alle møder gennem livets vej.

Som Hypnoterapeut er jeg uddannet af to forskellige uddannelses steder. Jeg fornyer min viden konstant omkring nye hypnose- og alternative behandlingsmuligheder i både Danmark og Europa.
På hypnose kongressen i Berlin stiftede jeg bekendtskab med Palmtherapy, og blev så overbevidst om den fantastisk hurtige behandlingsform, mod angst og psykiske blokeringer, at jeg nu er uddannet Master i Palmtherapy.

Yderlig er jeg certificeret i Subliminalterapi/YTerapi, som hjælper, gennem en mental tilgang, mod fysiske og psykiske lidelser. Her findes den unikke mulighed, at jeg, som din terapeut, ikke har brug for at vide omkring din fortid, og du, som klient, selv vil løse dine psykiske samt fysiske blokeringer gennem min guiden.

Har du brug for min hjælp ring uforpligtet på 4231 3162

Ring uforpligtet for at høre mere om mine terapiformer og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig på Tlf. 4231 3162

  • Facebook